Aktuális

Image

A tájházak és szállodák kiválasztásának folyamata 2019. március 26-án és május 9-én műhelymunkán vettek részt a projektpartnerek, illetve múzeumi, turisztikai szakemberek Zalaegerszegen, majd Rakičanban. A rendezvények célja a résztvevő tájházak, illetve szállodák kiválasztási szempontrendszerének meghatározása, a zsűri kiválasztása volt. Az eredmények alapján a Si.Energija Egyesület elkészítette a kiválasztásra vonatkozó módszertant. A nyílt pályázati kiírás július 15-én jelent meg. A pályázatok benyújtási határideje 2019. szeptember 16.

A felhívások az alábbi linkeken érhetőek el:

Szlovénia:

https://www.bistra.si/aktualne-novice/novice/799-javna-natecaja-za-izbiro-podezelskih-his-in-hotel-v-okviru-projekta-houses

http://www.si.energija.lrf-pomurje.si/aktualno/?stran=1#CmsC17E1C72E3

Magyarország:

https://drive.google.com/file/d/10rOfxV3ye0xr2AGSlr0r_qifO9_BGOvK/view

https://drive.google.com/file/d/13a5TmoyYIZOo48wMFYrDTObC9q-V-fRM/view

http://www.pannonhelyitermek.hu/szallodak-felhivas

http://www.pannonhelyitermek.hu/tajhazak-felhivas

1. partnertalálkozó

2019. június 26-án tartottuk a HOUSES SIHU213 projekt partnertalálkozóját. A megbeszélésre családias keretek között, Szombathelyen került sor. Mivel a partnerség csak 4 tagból áll, a projektmenedzserek kellemes hangulatú, de annál hatékonyabb egyeztetést folytattak. Minden partner röviden ismertette az eddig lezajlott tevékenységeket, beszámolt az elért eredményekről. A partnerek átbeszélték az 1. periódus további tevékenységeit, illetve megegyeztek a legfontosabb dátumokban.